Graag stel ik mijzelf aan jullie voor, zodat jullie weten wie ik ben en hoe Tante Katoen is ontstaan.

Mijn naam is Roemenie. Moeder van twee lieve kinderen, een zoon en een dochter, trotse oma van een prachtig kleinkind en een tante voor veel neefjes en nichtjes.

Mijn passie voor naaien is al vroeg ontstaan. Ik herinner mij nog goed, hoe mijn moeder mij dit op jonge leeftijd leerde. Mijn creativiteit begon vooral op te bloeien op het moment dat ik wist dat ik moeder zou worden. Ik wilde mijn kindje een knus, veilig en geborgen gevoel geven in zijn kamer. Toen ik in verwachting was van mijn zoon, nam de creativiteit de loop met me. Ik maakte ontwerpen voor de babykamer en begon de gordijnen, matrashoezen voor de wieg, ledikant dekentjes en nog veel meer zelf te maken.

En dit herhaalde zich ook toen ik in verwachting was van mijn dochter. Van babyaccessoires naar verkleedkostuums voor kinderfeestjes toen zij ouder werden en gordijnen voor het hemelbed van mijn dochter, niets was te gek! Ik was altijd te vinden achter de naaimachine.

Vlak voor het ontstaan van Tante Katoen, maakte ik babyaccessoires voor vrienden en familie. Dit vond ik altijd al leuk om te doen en het was toen meer een hobby. Vaak gaf ik het cadeau aan iemand die net bevallen was. De vrolijke gezichten en reacties van de mensen om mij heen, waren hartverwarmend! Het viel erg goed in de smaak en ze zeiden dat ik er wat mee moest doen. Zo is Tante Katoen ontstaan.

Het maken van handgemaakte babyproducten maakt mij oprecht gelukkig. Ik kan mijn creativiteit, liefde en passie erin kwijt en ik deel dit graag met jullie. Zoals mijn moeder dit deed voor mij en ik dit deed voor mijn kinderen, hoop ik ook jullie en jullie kindje hiermee blij te kunnen maken.

Liefs,

Roemenie